söndag 23 augusti 2015

Avsluta en semester på bästa sätt


Så var även vår semester slut för den här gången. Den här helgen har vi bara kopplat av, faktiskt något vi bestämt på förhand. Skönt med ett par lugna dagar hemma innan vardagen börjar igen.

Det höll på att bli riktigt annorlunda igår, när sonen kom hem från jobbet med ett finger i bandage som aldrig ville sluta blöda. Men med god telefonhjälp från "Vårdguiden" är jag nu "expert" på att lägga tryckförband :o I dag fick vi så äntligen stopp på blodet, så sonen behöver nog bara en sjukdag från jobbet trots allt.

Dagen har jag ägnat åt ogräsrensning i stekande sol, maken har JAS-beskurit våra små äppelträd. Eftermiddagen och in på kvällen blev det en runda på golfbanan. När solen gick ner kunde vi konstatera att sommaren lider mot sitt slut, det blir tidigt och fort mörkt nu.

Som sagt, i morgon börjar vardagen igen, men det blir en lite annorlunda vardag :-)

Inte nog med att jag bestämt mig för att träna och gå ner i vikt, jag ska även börja läsa på högskola igen :-) Passande nog är det mat- och måltidskunskap ;-) För att ingen ska börja undra, jag läser parallellt med jobb.

Dags att plocka fram lite för morgondagen och göra kudden sällskap.

Ha en skön avslutning på kvällen och en bra start på nästa vecka. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

Aj aj aj det låter inte bra hoppas allt går bra framöver med fingret.
Ja det är ju bäst att sluta när det är som finast då har man de bra minnena kvar. Och att komma hem till vackra kvällar är inte så dumt det heller. Jag ska också få semester i år, hihi, åker till Norge snart längtar hoppas på bra väder då.
Ha det så gott på jobbet och lycka till med studierna.
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Aj aj med fingret, tur att det gick bra! Jamen vilken spännande höst som väntar...det passar ju dig perfekt! Ja nu mörknar det snabbt...och när klockan är 21 här så är det HELT KOLSVART runt husknuten, ja bor man på landet så gör man...
Hösten är mysig den med!
Kram till dig,
Titti