lördag 25 juli 2015

Njuter i fulla drag


Men hur skönt är det inte att börja dagen med sovmorgon, ge sig ut på en runda och sedan ta en lång, lång frukost. Det var riktigt skönt och vi hade verkligen förtjänat det :-)

Att vi dessutom kunde ge oss ut i kortbyxor och t-shirt kändes riktigt lyxigt. Det var ju innan regnet kom då :o För regn har vi fått så det står härliga till.

Dessutom passade regnet oss perfekt! Vi har städat oss igenom hela huset, lika bra att fixa det när inget av barnen är hemma ;-)


I går firade vi att semestern, äntligen, har börjat.  Bubbel och skaldjur precis som det ska vara när det är som bäst :-)


I kväll fortsätter vi med mat från havet, det blir foliebakad röding, dillsås och kokt potatis. Enkelt men så himla gott!

Ha en härlig kväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Meta sa...

mums, önskade att vi åt lite pilleräkor lite oftare men jag får skala för två och det är inte alltid så kul. Det blir färdig skalade oftast nu.
Vi firar alltid med sill och potatis första dagen och nubben til det blir ett bättre val då slipper jag skala Haha.
Nog har det regnat allt men blåsten slapp vi det var skönt. Ser ut att bli regn idag med men det är lite varmare i luften i alla fall.
Ha det gott på söndagen
Kram Meta

Hem ljuva hem sa...

Fisk och skaldjur är verkligen härlig mat och så känns det så nyttigt. Lite bubbel till är ju inte heller fel. Ha det så mysigt. Kraaaam Pia