torsdag 18 juni 2015

Några dagars ledighet


Torsdag och veckans sista arbetsdag är avklarad, nu tar vi tredagarshelg och firar midsommar.

Vi firar väl inte så där jättemycket egentligen, normalt spelar vi alltid minst en golfrunda, umgås och äter gott. Umgänget varierar, men är alltid de närmaste, antingen familj eller vänner eller både och.


Oavsett väder och umgänge är det ingen midsommar utan lite matjessill, nypotatis och gräslök. Nubben är inget måste, men passar tillfället, så är det gott.


Exakt hur upplägget är den här midsommarhelgen är inte hugget i sten. Vädret är den faktor som styr när vi spelar golf, men äta ska vi och umgås ska vi :-)


Nu ska jag njuta av ledighet, samvaro och god mat. Jag håller tummarna för att regnet håller sig lite på avstånd och inte dränker alla midsommarfirare.

Ha en helt underbar midsommarhelg och glöm inte att njuta av nuet. 

Tjingeling ❤️ ❤️

4 kommentarer:

Meta sa...

Önskar dig det samma! Här är det regn just nu och ska visst bli i dagar tre. River gör vi ändå, och mat det blir det, midsommarsillen hör ju till. Annars är vi bara här p kolonin i år. Som du förstår.
Ha det gott vad ni än gör
kram Meta

Stina I Söder sa...

Glad midsommar! C9 är gluten och laktosfri, innehåller soja. Man kan blanda shaken med vatten, mandelmjök etc
Tar knappt en vecka från att jag beställt till det kommer hem. Kram stina

Stina I Söder sa...

Ingredienser
Sojaproteinisolat 57%, fruktos, pulver av safflorolja, naturlig arom, pulver av solrosolja, kakaopulver, trikaliumfosfat, fruktooligosackarider, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), magnesiumoxid, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel(sukralos), kalciumkarbonat, askorbinsyra, ferrofumarat, D-alfa-tokoferylacetat, niacotinamid, kaliumjodid, zinkoxid, mangansulfat, D-biotin, kalcium-D-pantotenat, retinylpalmitat, kopparsulfat, bryggerijäst, pyridoxinhydoklorid, kolekalciferol, tiaminhydroklorid, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyra (folsyra), cyanokobalamin, natriumselenit. Innehåller soja.

Här är innehållsförteckningen på chokladshaken(Finns även vanilj som också är laktos- och gluten fri)

Om man vill fortsätta med FIT 1 och FIT 2 ingår bars som innehåller laktos och spår av vetemjöl. Jag kan byta ut barsen mot shakepulver om någon är allergisk eller vill ha shake istället.

Kram

HWIT BLOGG sa...

Regn och sol - svensk sommar! Önskar dig en GLAD MIDSOMMAR...
Varm kram,
Titti