tisdag 10 februari 2015

Vinterljus ....


... det är inte så dumt! De här vinterdagarna som bjuder på sol och klarblå himmel, inte dumt alls faktiskt. Jag kan med enkelhet vänja mig vid det :-)


Under gårdagen visade sig vädret från sin allra bästa sida, som sagt sol, klarblå himmel och 10 positiva grader. Egentligen kändes det väldigt synd att sitta inne på ett kontor, men jag passade i alla fall på att ta en lunchpromenad runt industriområdet.


Det var fortfarande så pass ljust när jag kom hem vid fem, att det hann bli en kort porträtt session med dottern. Det är så himla kul att fota porträtt i naturligt ljus, så det får vi upprepa mot slutet av veckan om vädret håller i sig. 
Gärna då motljus utomhus :-) Love it!!

Dags att tanka kroppen med energi och ta tag i den här tisdagen. 

Ha en underbar tisdag. Tjingeling ♥ ♥

5 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Fin dotter du har och ditt förra inlägg, jag säger då det. Tänk vad fint det blir. Gillar verkligen dina ljusa fåtöljer och nymålade bordet till de kuddarna. Läckert och bus snyggt! Kraaam Pia

Rost och rädisor sa...

Fint porträtt på dottern med softat och klara ögon och så trevlig installation med tavla och ljus. Är det särskilda ljushållare du hittat till vaserna eller korvstoppningsrör som passar så perfekt?

Ha det så gott. Solen skiner redan här och det får den gärna fortsätta med.
Anette

HWIT BLOGG sa...

Vilket fint porträtt på din vackra dotter, det är svårt med porträttbilder, jag är urdålig på det!
Ja nu börjar ljuset äntligen komma lite mer, tänk att den mörkaste tiden är över, bara det!! Äntligen!
Önskar dig en skön vecka...
Kram,
Titti

Meta sa...

Jag njuter för fullt av solen och den vårlika värmen i luften +7 grader igår och en härlig dag på kolonin. Du har en fin dotter och ett bra porträtt. Bra att ha egentagna bilder som man kan vara glad över att ha kvar.Det kan ju bli fler då också.
Ha en fin dag
kram Meta

Eva sa...

Vilken fin bild på dottern. Att ta porträttbilder är verkligen inte lätt. Vad duktig du är!
Ja, visst är det härligt nu när vi har ljusare och faktiskt redan också lite värme... Njuter!
/Eva