fredag 2 januari 2015

Tror minsann att det blåser .......


...... vinden viner så grannens enorma hängbjörkar får en betänklig lutning, det är grått och oskönt utomhus, tur att det finns inomhusarbete en sån här dag ;-)

All maskeringstejp åkte med vindens hastighet i morse. Jamen hur nyfiken är man inte på resultatet efter en och en halvvecka med pensel och roller i handen :-)
För första gången sedan juldagen, fick även vår TV-komma fram från plasttäcket :o

Väggfärg Beckers Scotte 7 (S 0502-Y), fondvägg Kalklitir San Saccaria
 I dag är det dagen när maken jobbar på sin arbetsplats och jag kryper på alla fyra, skrapar de mikroskopiska färgstänken på parketten. I dag är det dagen när jag dammtorkar ALLT, tvättar fönstret, små pillar med lite bättringsfärg, skurar golvet och otåligt väntar på att mannen ska komma hem.


Återstående lediga dagar ska ägnas åt att spika tillbaka all kabel, sätta upp gardinskena, sätta upp vägglamporna och återställa TV-rummet i bästa ordning. Sen är det bara att börja med nästa rum, ett är ju klart och två plus serveringsgång återstår :o

Eftersom jag är tillfälligt "blixthandikappad" blir det bara bilder i naturligt ljus, men det är riktigt bra träning det med :-) 
Lite ovant att jobba med stativ, det har jag knappt gjort sen jag slutade fotoutbildningen på universitetet :o

Ha en underbar fredag. Tjingeling ♥ ♥

5 kommentarer:

Meta sa...

Färgen ser ju fin ut på bilden antagligen även i verkligheten med den lilla skillnaden på väggarna Skönt för er att det finns ett slut på något.Nu snart kan ni sitta och njuta av det.
Ha det skönt
Kram Meta

Pia Gustafsson sa...

Förstår att du är ivrig.. Den känslan när man ska upp med allt igen och piffa är så himla härlig. Jag använder nästan aldrig blixt, tycker att mina bilder blir så hårda då. Jag gör säkert fel och borde fråga maken om råd. Men se där tar det lite emot. Knasigt va? Ha det fint! Kraaaam Pia

Annika Christensen sa...

Så himla snygg färg!
Snyggare bild utan blixt tycker jag.
Ha det bra själv.
Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blir fint! Gissar att det är full fart idag, kanske invigning av nya rummet ikväll...
God fortsättning och kram
AnnaMaria

G:a Affären sa...

Så himla bra det blir!
Och nu när man ser plast, kabel och annat förstår man att det inte bara är att måla. Kringjobbet kräver den mesta energin. Men det är det värt när det blir så mycket bättre!

Kramar /Cia