måndag 12 januari 2015

På´t igen ......


....... måndag och ny vecka med nya utmaningar. 
Vi har återgått till vanliga rutiner med veckoplanering och veckohandling. Träningsdagar och matlista är klart. Just nu får den mesta matlagningen ske på spisen eftersom ugnen bestämmer sin temperatur efter humör :o men med lite tur kanske det kommer en spis mot slutet av veckan.

I går tömde vi nästa del av vardagsrummet, möbler och tavlor är bortplockade, pianot är numera väl inplastat. Under veckan blir det spackling, slipning och andra "kul" förberedelser inför nästa tag med rollern.


För att inte ligga av mig helt, tog jag tag i det lilla runda bordet. Bordet var illa medfaret, med sprucket fanér efter fuktig förvaring. 
Efter ett första lager grundfärg undrar jag stilla för mig själv varför jag väntat så länge :o
Om sisådär fem till sex lager färg kan jag nog visa ett resultat ;-)

Dags att kicka igång den här måndagen trots värkande bihålor och huvudvärk.
Ha en helt underbar måndag och en start på veckan. 
Tjingeling ♥ ♥

4 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Spännande! Bordet kommer bli ur fint som helst. Hoppas du mår lite bättre fram på dagen. Kraaaam Pia

Meta sa...

Ja det är faktiskt skönt att komma igång som vanligt.idag tandläkare och inköp av färg. Hoppas jag slipper så många lager färg. En målare sa att om man använder bruten färg så täcker det bättre. Vi får se.
Ha det gott bland burkar och spackel
Kram Meta

Elle sa...

Vad flitiga ni är. Men ta det hellre lite lugnt när du inte mår bra. Hälsan är viktigare och färburken kan faktiskt vänta ett par dagar ;)
Krya på dig!
Kram Elle

A House With A View sa...

Det kommer ju att bli jättefint med bordet!! Jag har ett liknande bord som jag fått efter min mormor och morfar - Love It!

Krya på dig!

Många kramar aka