tisdag 27 januari 2015

Halvvägs, eller nåt ......


..... igår bakade jag matbröd för första gången i den nya spisen, gissa om jag är nöjd :-)) De sista julnötterna i burken kommer att gå åt som smör i solsken, gårdagens nötbröd blev en riktig lyckträff. Inlägget finns HÄR.


Medan jag bakade i går blev både serveringsgång och vardagsrummet vitare. Älskade maken hann med två lager färg igår. Ett sista behövs, men det får bli en annan kväll.
Serveringsgången ligger mellan köket, till vänster, och matsalen, till höger. Bakom min rygg är den delen av vardagsrummet som maken just nu målar.


I kväll blir det istället takmålning :o jaa det var egentligen inte meningen, men när väggarna blev vita syntes hur de förra ägarna fuskmålat taket :-(

Efter taket och ytterligare ett lager färg på väggarna är det listerna som återstår, nu börjar vi se slutet på första delen av renoveringen av vardagsrummet. Sista delen tar vi efter sommaren, men mer om det då ;-)


Ha en härlig tisdagskväll. Tjingeling ♥ ♥

4 kommentarer:

G:a Affären sa...

Ja men sikken man du har! Och en serveringsgång, det hade jag en gång i tiden i en lägenhet och det var guld värt.
Kul med ny spis och premiärbak!

Kramar /Cia

Meta sa...

Härligt att ni ser ett slut denna gången fint blir det Men visst är det så målar man väggar så får man ge sig på taket med. Känner igen det.
Även jag börjar se ljuset i tunneln med skrivbordet. Nu är det bara dekoren kvar.
Ha en fin dag och njut av irisarna det gör jag
Kram Meta

Pia Gustafsson sa...

wooow vad ni ligger i. Snyggt och ljust ser det ut att bli. Roligt att nya ugnen funkar som du vill. Nötbröd låter gott. Kraaam Pia

Rost och rädisor sa...

Så flitiga ni är och fräscht blir det.
Anette