onsdag 19 november 2014

Lite rött och rosa i köket .......


...... men med betoning på lite :-) Just nu räcker det med några burkar som innehåller både det ena och det andra.
Juliga textilier, det vill säga diskhanddukar, handdukar och grytlappar, kommer inte fram förrän till första advent.


Något mer kommer väl fram till advent, kanske någon elektrisk ljusstake, men det får vara osvuret än så länge.
De första skumma tomtarna har i alla fall fått gjort entré, varje år blir jag lika förvånad över att jag fortfarande är så barnsligt förtjust i dem.


I kväll sitter jag som ett ljus monterat på nålar, har fått en timmes behandling av naprapaten. Jisses vad jag är öm i baken, nacken och allt däremellan. Ont ska med ont förgås ;-)

I morgon blir det till att gå upp före tuppen och alla hans löss. Klockan fem hämtar taxin och kör mig till flyget, det är dags för ny kursomgång i huvudstaden.

Ha en härlig onsdagskväll. Tjingeling ♥

3 kommentarer:

Meta sa...

Det där med rött är lite svårt har aldrig annars än till jul. Nu har jag bestämt att nya huset på kolonin skall ha massor av rött, få se om det håller eller om jag ändrar mig.
Hoppas du hinner med lite annat i stora staden också
Kram Meta

Pia Gustafsson sa...

Jag älskar nog rött egentligen, ja både till jul och så lite annat med Fniss! Har ofta lite rött i inredningen året om. Härliga burkar du har i köket men dom där skumtomtarna, ja dom får du allt ha för dig själv. Kraaaaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Fint! Jag gillar kombinationen rött och rosa, har alltid gjort...så mysigt du har det på bordet och skumtomtar, finns det något godare?
Ha ha upp före tuppen och alla hans höns! Den ska jag spara, ha ha...
Kram Titti