lördag 8 november 2014

Fulltankad med energi .......


..... lördag helt utan planer, bara vara och ladda energi. Med en shoppinglista drog jag och maken till Kalmar och över bron till Öland :-)


Givetvis fanns fika med på listan ;-) Gårdby Landhandel & Café. Inte nog med fika, de hade även en hel massa adventsinspiration att njuta av.


Så mycket fint, så mycket vill (kanske) ha - men var :o Helt klart är att det är rött, fattigmanssilver och gulfärgad metall som gäller.


En helt underbar ljushållare fastnade på min näthinna och det var mycket "vill ha" över den, men var?


När vi satte oss i bilen igen, överspolades alla andra tankar (och vill ha) för vi fick sol. Sol som bröt igenom och la hela Alvaret i ett magiskt ljus. Vi jagade ljuset och fortsatte söderut av bara farten,


Det magiska ljuset lockade till många magiska bilder, både på näthinnan och i kameran.


Laddade och helt slut landade vi hemma med färska räkor och röding.

Avslutar med en klassisk siluett och önskar en skön lördagskväll. 
Tjingeling ♥

6 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Men vad du frestar mig, jag blir ju alldeles galen när jag ser dina bilder. Tänk vad underbart att bara åka dit så där som ni gör på en fika.. Kraaaaam Pia

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Härliga bilder!
Och inspiration är ju ett måste att få då o då.
Trevlig söndag! Hej Ewa :)

G:a Affären sa...

Ni har så roligt tillsammans och gör era utflykter. Visst blir man påverkad av allt som dukas upp nu, men det är bra att få lite distans innan man shoppar loss.
Så fina bilder du visar!
Färska räkor och röding var nog bra mycket bättre än shopping av julpynt.

Önskar dig en fin söndag!
Kramar /Cia

Rost och rädisor sa...

Härliga, härliga Öland! Känner mig inte riktigt mogen för julen än även om det är vackert med allt, rött, guld och fattigmanssilver. Fast jag har faktiskt tagit fram tre loppade adventsstjärnor i koppar och mässing som jag ska mäta sladdarna på och bestämma om de ska bytas eller hur jag ska göra.
Ha det så gott
Anette

Meta sa...

Vilken lycka du har som kan fara dit när du bara vill. en helt underbar ö är det och massor av gott och fint fick ni till livs ser jag håller med ljushållaren var för fin.Dina bilder är verkligen njutbara
Ha en fin söndagskväll.
Kram Meta

Villrose sa...

Kjempefint var det der!
Flott lysholder, men noe plaskrevende, ja...