måndag 25 augusti 2014

Halvvägs ........


...... måndag och ny vecka. Igen!
Den här veckan är ingen vanlig vecka, bara tre arbetsdagar och sen två dagar ledigt innan det dessutom blir helg :-)


Av den höga härliga luften som kommit senaste veckan har jag fått riktigt höstfeeling och med det suget på inredning tillbaka. Nu jagas det textilier, färg, och annat smått och gott.

Jag har lite nya idéer för några utrymmen här hemma, så jag har en liten efterlysning, inte så liten förresten :o

Är det någon som har ett zinkbadkar till övers? Jag letar med ljus och lykta just nu, helst ett stort kar eller ett sittbadkar. Men det får inte läcka!


Av bara farten storstädades hela huset igår, fönstren plockades rena från blommor som knappt klarat sommaren och en del av blommorna som varit på semester utomhus har plockats in igen.


Innan semestern bestämde jag mig för att vända min viktkurva och få ett bättre hälsotillstånd. Förhoppningen är även att min kroniska migrän ska minska i intensitet och kanske till och med ge mig huvudvärksfria dagar :-)

Förutom att yoga varje dag, träna på gymmet 2-3 gånger per vecka och dagliga promenader har jag även antagit en helt vansinnigt jobbig magutmaning som jag hittade hos Charlotte. Jag är på dag 15 och har alltså kommit halvvägs :o 

Ha en fortsatt härlig måndag. Tjingeling ♥

Har ni inte varit inne och kikat på de nominerade bloggarna till veckans blogg på Besökstoppen, så gör gärna det och lägg en röst HÄR.

1 kommentar:

HWIT BLOGG sa...

Ja nu känns det skönt att pyssla lite hemma igen...det har inte blivit mycket gjort denna sommar hi hi!
Jodå, visst har jag ett stort zinkbadkar men det läcker, eller rättare sagt proppen saknas, kolla på Blocket om du hittar ett!
Önskar dig en skön kväll...
Kram,
Titti