tisdag 1 april 2014

Uppiggande vårfika på trappan .....


........ lite som ett kinderegg, ett bak som gav tre olika sorter. Allt började med ett sug efter vaniljmacrons, men det slutade med en vanlijfylld vallmofrökaka, i alldeles för liten form, muffins och givetvis macrons. Men jag tror inte att maken och sonen blev ledsna för det ;-)


Eftersom helgen dessutom bjöd på härlig värme åkte ett av borden ut, jovisst bordet från "studion" åkte ut. Så nu är det bud på att hitta något annat rustikt att plåta mat på. En gammal dörr eller fönster skulle vara perfekt, får väl hoppas på att hitta något gammal lada eller så ;o


Mellan laddningarna i ugnen passade jag på att plantera lite penséer, ett par småkrukor till borden och i några stora krukor ute (de är rådjurssäkrade). Jag har fortfarande ett halvt flak kvar ;-) som får hamna någon annanstans under veckan.

Ha en härlig tisdagskväll och en bra start på onsdagen. Tjingeling ♥

3 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Vad fint du gjort med tuppar allaredan. Kraaaam Pia

Elle sa...

Är själv på jakt efter något att fotografera på. En gammal dörr till skjulet vore perfekt, men jag tror inte att hyresvärden skulle uppskatta det...
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Elle

Meta sa...

Tack för hälsningen. visst ska ni åka dit och gå på provning och besöka destilleriet och äta en god middag. det är det värt.
Härligt att kunna plantera ut växterna nu, här är lite kalla nätter än. Gör inget då får vi ha våren här läääänge.
Ha en fin vecka
Kram Meta