torsdag 20 mars 2014

Vårdagjämning med äkta vårkänsla .....


..... jamen vilket väder !


Bara att njuta av sol, ljumma vindar och 14 positiva grader. Det är vår det!


I trädgården spirar, som vanligt, massor av självsådda minipenséer. Jag älskar de små minisarna och köper några nya till krukorna varje år, de är så givmilda att det sedan blir fler och fler överallt.


Även julrosorna har upptäckt det vackra vårvädret och tagit av sig sitt täcke.


Jag har visat den förut, men visar den igen för färgen är så vacker på den röda zellernöten (speciellt när solen är på väg ner).


Jag har sett att fler av er visat vitsippor, jag vill ju inte vara sämre ;-) men våra har inte kommit så långt ännu. Men ge dem ett par dagar till, då ni .....

Ha en härlig torsdagskväll. Tjingeling ♥

4 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Inte ofta jag blir avundsjuk på riktigt, men nu när vi har snö, minusgrader, så jaaa då blir jag det. Åhh vad mysigt. jag vill också ha vår nu. Kraaam pia

Meta sa...

Nu vill jag inte ha fler bakslag med kalla vindar och regn.Tur att det inte är snö i alla fall. Sol och vårvärme skulle sitta bra.
Önskar dig en fin fredag
kram Meta

Elle sa...

Här var det riktigt soligt och skönt under torsdagen. Jag planterade nya blommor i rabatten (ranunkler, penseer och fjolårets minirosor som stått och slagit skott i skjulet). Till helgen blir det tyvärr kyligare (bara 8-10 grader) och regnigt.
Vitsippor har jag sett och en hel del träd blommar. Har även sett en del magnolior med sprickfärdiga knoppar...äntligen är våren här!!!
Ha en fin helg!
Kram Elle

Fröken Dill sa...

Underbar vårstämning! Roslagen är några veckor efter, men inte så många. Scilla och blåstjärna är på väg att spricka ut i sitt fyrverkeri i min gräsmatta. Önskar att jag kunde vara där, istället för på kontoret en solig dag som denna!