måndag 24 mars 2014

Är det vår så är det ......


....... gårdagens tur till Kalmar och Öland kunde knappast bli bättre :-)
Anna fixade fransk manikyr på ordentligt nerkortade naglar - riktigt vårfint. Tranorna som passerade i plog var en riktigt härlig kontrast mot den annars så blå himlen.


Havet är riktigt klart och ser inte ens kallt ut längre. Men jag lovar att det inte är badtemperatur än och det var fortfarande rätt så kallt i luften. Både vinterjacka, kängor, vantar och mössa behövdes nere vid vattnet.


Nere vid Karlevistenen passade vi på att packa upp fikakorgen. Ny bakad sockerkaka, varmt kaffe, sol och lärkor i skyn - det är vår det.


Framåt eftermiddagen mulnade det på och vi passade på att ta oss hemåt mot fastlandet igen. Tack Öland för en fantastisk vårsöndag.

Ha en underbar start på den nya veckan. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

Elle sa...

Jag tror nog att ni hade finare väder i helgen än vi. Vi gjorde en liten utflykt till stadsparken men frös mest. Idag har sonen feber och min näsa rinner. Vet dock inte om det är en förkylning eller allergi.
Till på köpet kom det ett par snöflingor fallandes imorse. De där 20 graderna häromveckan är så långt bort man bara kan tänka sig. :(
Ha en fin vecka!
Kram Elle

Meta sa...

Ser ut att vara så härligt som du skriver. Önskade vi hade så nära till Öland med. Nu får vi ta var på varenda minut av den härliga solen som dyker upp ibland.
Önskar dig en fin vecka
Kram Meta