söndag 22 december 2013

Grått, kallt, blåsigt och gästvänligt ....


........ självklart är det Öland. Ön med det karga Alvaret som lockar oss alla årstider, med rätt kläder och rätt utrustning har alltid Öland något att erbjuda.


Att huka i vinden och låta ögonen söka horisonten är sann avkoppling för själen, något helt annat än julstressen i alla köpcenter och butiker ;-)


 Skönt att tina upp med varm choklad, latte eller helt enkelt en stark espresso nere i hamnen.


Ett snabbt besök i Gårdby klarade vi också av, dottern hittade en del fint till sin lilla lya.


Eftersom vi inte tänker prioritera att göra något julgodis i år, fick lite god julchoklad och julläsning följa med i våra kassar.
Ha en underbar fjärde advent. Tjingeling ♥

3 kommentarer:

Meta sa...

Nog är det väl konstigt att så egentligt ogästvänliga ställen kan bjuda på dagar som gör att själ och kropp känns mycket piggare när man kommer hem igen.
Jag gillar Gotlands blåsiga stränder med Raukarna och Ölands karga natur lika mycket som jag gillar Österlen och min koloni på sommaren.
Ha det så gott själv på fjärde Advent
Kram Meta

Pia Gustafsson sa...

Vad trevligt ni haft! Jag satt just och undrade ur Öland är så här års, ifall vi ska flytta dit på ålderns höst. Det ser bra ut på bild.. Kraaaam Pia

Elle sa...

Verkar mysigt, även fast vädret inte är lika juligt som man kanske skulle kunna önska.
Julgranen blev ju jättefin och jag lägger märke till att du blivit riktigt bra i att fixa fina inomhusfoton även under den mörka vintern.
Själv kämpar jag med kameran för tillfället och vet inte om det är jag eller Mr Canon som har ett problem...
Ha en fin julhelg!
Kram Elle