tisdag 24 september 2013

Stå i köket .....


...... skulle jag väl helst av allt göra, men det betalar inga räkningar.
Eftersom jag är tillbaka på min arbetsplats igen efter fyra dagars ledighet får det bli stående bilder från köket istället.
Den mycket praktiska rullbänken har ni sett förut, men kanske inte från golvnivå. Det avslöjar lite mer av det som vi försöker gömma undan. Knäckebröd, brödburken, teburkar, müssli, honung, skorpsmulor och lite torkad Karl-Johan svamp.


 Jaa, det blev faktiskt inte mer än så av alla de svamparna vi hittade. Men helt ärligt tog vi bara tillvara på fötterna, skivade dem tunt och torkade. Kommer att bli fantastiskt gott till pasta, recept kommer så småningom.


Här är inte mycket nytt, bara vintage som byter plats ;-) Men jag trivs så bra vid min bakbänk, så den kan inte förekomma tillräckligt ofta.


I Karlskrona blev det te-inköp, därav "nya" burkar på plats, alla sorterna fick inte plats i befintliga.

Optikern?? Jodå, det var lite grann som att vinna på lotteri. Mina ögon hade inte ändrat sig ett enda dugg på två år, men glasögonen hade :o Efter 45 minuters mekande med bågarna såg jag perfekt igen :-)

Ha en underbar tisdag. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

Meta sa...

Det gäller att ha tur ibland inget vidare att lägga tusenlappar på sånt som man kan tycka onödiga saker ibland.Grattis till det.
Ha en fin tisdag på jobbet.
Kram Meta

Linnéa sa...

härligt, matglatt kök du har.