onsdag 9 januari 2013

Samla inspiration ......


..... ut med julen och in med dimman :o Jaa alltså, hur inspirerande är vädret egentligen på en skala? När jag körde hem från jobbet vid halv sju, var det tjock dimma, regn och ...... USCH!


Men se då visslade det till i mobilen, SMS från den lokala mataffären. Hade minsann paket att hämta ;)


Ett efterlängtad paket må jag säga! (alltså vad har människan under bänken egentligen????)


Min ena lillebror hade boken låg framme i sitt kök när vi var där före jul, och givetvis kunde jag inte låta bli att bläddra. När den väl var bäaddrad, var jag ju tvungen att skaffa ett eget ex.


Efter att ha bakat mig igenom Helenes "Sötebröd" ska jag nu baka mig igenom hennes "Bröd", vilket jag verkligen ser fram mot.


Dyker man ner under bakbänken, jag det är ingen skön syn, men praktisk. I en äppellåda står just nu stora delar av mjölförrådet. I julas var det ända upp till bänken, men det sjunker stabilt hela tiden. Tur att jag har tillförlitliga leverantörer i form av Lyckebo Gård och Saltå Kvarn :))

Nähä, nu är det dags att sätta igång och klä stolar, sen sängen och läsa bakinspiration.

Ha en härlig onsdagskväll. Tjingeling ♥

2 kommentarer:

G:a Affären sa...

Jag har sett boken men inte bakat från något recept.
Kul med din sida med samlade recept! Följer du serien Sveriges Mästerkock? Jag såg en liten snutt av programmet i kväll och även om jag är tävlingsmänniska i många sammanhang, så vill jag att matlagning ska vara befriat från stress. Jesses så högröda i ansiktet de stressade deltagarna var.

Så fina din dotters stolar kommer att bli!

Kramar
Cia

Elle sa...

Det där var nog den absolut mest passande boken till dig! ;)))