tisdag 30 oktober 2012

Tur, otur eller skicklighet ......


........ jag har alltid gillat gammalt "skräp" - för mig är det skatter, men det är en annan historia. Däremot har jag aldrig egentligen förstått mig på loppisar eller auktioner, men det är aldrig försent att ändra sig: Eller?!?  ;)

Helt plötsligt kommer det det ena fyndet efter det andra med hem, för inte tala om det som kommer med bussgods eller till den lokala mataffären. Helt klart är att återbruk har blivit en sport även hos oss!


Det senaste (hemkomna) fyndet är en helt komplett konserveringsapparat för 1 (en) krona :o Den ser alldeles ny ut och dessutom ingår det ett större antal konserveringsglas (glasburkar med lock och byglar) som jag ska hämta när vi åker till Stockholm nästa gång!!
Fler "fynd" är på väg hit, men dem får ni se en annan gång.


Nu över till något helt annat; I går kväll kunde varken maken eller jag förstå vad det var som luktade så himla konstig, dessutom i hela nedervåningen. Döm om min förvåning när citronen stod i full blom i mörkret!! Gissa om det luktar starkt :)

Nu väntar pasta och ett glas rött! Ha en härlig tisdagskväll. Tjingeling ♥

1 kommentar:

Villa Ryttarängen sa...

vad kul! En konserveringsapparat,,, wow 1 krona det är ju inte klokt. Sippa på ert röda vin och ha det gott! Kraaaaam Pia