tisdag 6 december 2011

Doften av jul ......


....... sprider sig i huset, blommande hyacinter, julgran, kakbak och .......mmmmmm. Kan det bli bättre???


Lite snö har vi fått också, med betoning på lite, men det är så pass att det är lite vitt som ligger på backen. Nu håller vi tummarna för att det inte regnar bort lika snabbt igen .

I kväll var det näst sista Vin Yasa Yoga passet före jul, så nu säger både kropp och knopp ifrån. Ha en härlig avslutning på tisdagskvällen. Tjingeling

3 kommentarer:

Borgmästaren sa...

Låter härligt, men åjo, lite bättre kan det allt bli. Lägga upp fötterna, mumsa choklad och spela sällskapsspel under de röda dagarna.. Men den tiden kommer. Nedräkningen har börjat.

Unknown sa...

Blev glatt överraskad då jag tagit mig de 3,5 milen in i landet från Göteborg - så som det brukar vara "normala" vintrar här såär det slask i stan och den enda graden kallare här som gör att det blir lite mer vinter.
Och det var såå fint när jag kom hem i eftermiddags med all snö på träden, knarret under skorna - och jag tänkte "Jäj!" Vilken kvällspromenad det blir!
Inte då! Nu piskar regnet lika mkt på fönstren som de gjorde på mig och Mynta när vi var ute nyss på kvällspromenaden.
Klänningen är ju bara för underbar!
Skulle du tröttna på den före fredag så hör av dig!! Omgående!!
Och skulle du få något över från alla dina underbara bak- och matlagningsexkursioner i köket så vet du var jag finns!!
Kram Allis

Fröken Dill sa...

Hyacintdoft är verkligen juldoft nr 1, möjligen tätt följd av nyskalade klementiner. Kan inte fatta att folk vill ha svagdoftande hyacinter, men de kanske är allergiker?