söndag 17 april 2011

Under takåsarna ...........


.......... i Borgholm har vi njutit!!! Under den välförtjänta bloggpausen har hela familjen varit på Öland och njutit av Karin och Owe Franssons gästfrihet på Hotell Borghom.


Till sällskap hade vi hela makens familj, in alles 15 personer, svärfar fyllde näligen jämt och det firades med god mat och dryck.

Hotell Borgholm bjuder alltid på närodlat i säsong, kompletterat med exotiska smaker. Lördagens finsmakarmeny startades med champagne, första rätten bestod av kokt rödbeta med getostkräm, därefter blev det gös, följt av lamm. Menyn kompletterades med mycket goda viner.
 

När vi ändå var i Borgholm, tittade vi runt i omgivningarna. Vi strosade i lugn och ro, utan någon som helst turismstress (annat är det i Borgholm i juli ;D)


En promenad längs havet är aldrig fel, allra helst inte när man får njuta tillsammans med sina när och kära. I morse njöt vi av en riktigt lång hotellfrukost innan vi styrde kosan hemåt igen.

Fabriken bjuder övriga fabrikörer på sina inspirerande bilder. Ha en underbar fortsättning på denna ljuvliga vårsöndag. Tjingeling

1 kommentar:

Elle sa...

Vad fint ni verkar ha haft det. En härlig bloggpaus!
Ha en skön kväll!
Kram Elle