lördag 2 april 2011

Lyxigt, lyxigt som i .....


........ chokladmousse, var beställningen! Vad är då enklare än att smälta 75 gr choklad, hälla över 1 dl kokande vispgrädde och vispa till chokladen smält, hälla i ytterligae 1 dl kall vispgräde och fortsätta vispa tills det svalnat. In med det hela i kylen ett par timmar. När det är dags för servering, vispa moussen till önskad konsistens och skeda upp.
Jag gjorde både vit- och mörk chokladmousse på samma sätt, serverade det hela med spanska eko-gubbar och noblesse. Gott så det förslår.
 

Men vad gjorde vi idag då? Det var dags för vårens begivenhet, vårstädning..... ja just det, på golfbanan. Räfsa löv och grenar, vintern hade gömt 4 dussin golfbollar i löv och snö, vilka nu kommer att berika både våra och juniorernas golfrundor.


Är inte krokus underbara? Jag bara undrar!


Alltså, alla färger, storlekar och alla drar de till sig bin och andra insekter.

Inte nog med krokus, scilla, snödroppar och pärlhyacinter. Nu kommer även blåsipporna!!!! :D

Ha en alldeles underbar fortsättning på denna härliga lördagskväll. Tjingeling

1 kommentar:

Stina sa...

Så väldans gott det ser ut.:-)
Härliga bilder.
Kram Stina