tisdag 23 november 2010

Lite, lite känsla........

....... av att advent och jul närmar sig e de allt. Snön yr så tätt att man knappt ser handen framför sig, det blåser och känns allmänt skönt att vara inomhus!
.
Egentligen var planen att behandla bilderna från modefotograferingen och sen rå-plugga inför fredagens tenta, men icke sa nicke! Det fick bli brödbak och fixa mat till morgondagen istället. Men det är ju en dag i morgon också :D
.
I dag har jag roat mig med att ändra mina sökta kurser för vårterminen 2011 på universitetet, bl.a. strukit en fristående kurs i retorik och efteranmält mig på en kurs i digital bildredigering. Nu håller jag tummarna för att jag kommer in på både Svenska språket och Bildredigeringen.
.
Ha en underbar tisdagskväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Elle sa...

Värst vad flitig du är! Baka och plugga och...jag får dåligt samvete! *ler*

Ett ljus i mörkret skulle man behöva även här, det verkar förbli mörkt hela dagen...
Ha en mysig dag!
Kram Elle

Sjabbig men chic sa...

Ja, det är så himla mysigt när det stormar riktigt ordentligt tycker jag. När vi är i vår fjällstuga som ligger jättehögt och kanske bara hundra meter från trädgränsen och kalfjället så brukar jag och barnen ligga och lyssna på stormvindarna som kommer som i vågor. När vinden kommer närmare och närmare så låter det som ett tåg och sen rister det i hela stugan och ballerinan på skorstenen dansar och gnisslar. Jag älskar det! Och du, jag gillar halmtomtar också:)

Kramis Lisa