tisdag 25 maj 2010

Säsongens första.......

..........golfrunda kune inte ha börjat bättre!
Jag bytte golfklubbor i höstas och spelade tredej rundan med dem. Sist jag spelade var vi på Öland och Ekerum, den 11 oktober förra året.
.
Ett bra utslag på första hålet och ett hyfsat inspel från 100 m, 10 cm från eagle och en säker birdie! Resten var väl inte riktigt lika bra , men jag skrapade ihop 14 poäng på nio hål.Jag hoppas verkligen att det är ett gott omen för det nya golfåret =)
????? Ni som då inte spelar golf, undrar förstås vad det är för märkvärdigt jag försöker beskriva! Jag spelade alltså en godkänd golfrunda och hade en fenomenal början, var riktigt nära att få bollen i hålet från 100 m ;)
.
Ett lappkast till ett helt annat ämne!
Jag älskar fest! Tar varje tillfälle som bjuds att fira och vi har två stora ögonblick att fira inom kort.
Först fyller sonen 20, på vår nationaldag, de senaste 19 åren har vi inte glömt att hissa flaggan av förklarliga skäl.
Dottern tar sedan studenten 1 1/2 vecka senare, med bal och allt annat det innebär.
.
Det har mao blivit hög tid för planering och lite förberedelser. Det ska bli så himla kul! Ni lär säkert få se mer - men inte allt - jag vill inte riskera att avslöja för mycket!
.
Vi får hålla hårt i hatten om vi ska ut i kväll ;)) Ha en helt underbar tisdagskväll. Tjingeling

2 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Härligt md golf, jag är fortfarande nybörjare och håller på med mitt gröna kort, ska bara spela upp denna sommar...hoppas jag.
Det låter som du har mycket framför dig...roligt att få planera för fest speciellt för sna barn. Vi har konfirmation framför oss, tänka att de har vat midsommar helgen på söndagen, en himmla tur att det inte blev på lördagen.

Ha det gott
Kram Anna

Elle sa...

Jag spelar själv inte golf (om man bortser från en minigolfrunda vart tionde år *blink*) men har en känsla av att man blir riktigt "biten" när man väl börjar. Vi har faktiskt en golfplats nån kilometer härifrån!

Kul med alla firanden du har framför dig. Jag tror att två av mina barn har födelsedag på en flaggdag. En av sönerna har dessutom ledigt varje födelsedag - 1:a maj!

Ha en skön dag!
Kram Elle