fredag 2 april 2010

Lååångfredag.........

........ ja inte i Vissefjärda i alla fall, dagen bara försvann! Redan vid åtta startade jag assistenten för att baka bröd till dagens middag, sen rullade det bara på och tiden sprang iväg.
.
När jag tittade ut genom köksfönstret såg jag något glädjande; Rabarbern har hittat upp ur sitt lövtäcke! Var givetvis tvungen att springa ut med kameran i högsta hugg och krypa ner på alla fyra.
Undrar vad grannarna tänker egentligen ;O Det är inte helt ovanligt att jag bara springer ut och kastar med ner på alla fyra och kryper runt med kameran, men hallå vem bryr sig :)
.
Svärföräldrarna var här på eftermiddagen och åt påskmiddag, sill och lax i långa banor, ägg i olika former och janssons frestelse.
.
I morgon, påskafton, bryter vi våra traditioner helt och tar en utflykt till Österlen. Vi har inga som helst planer bortsett från att vi tar med oss en smörgåstårta och lite fikabröd.
Vi har tänkt titta förbi Ensamma trädets plantskola i Rörum, Anders har precis öppnat och eventuellt har han fått hem en hasselnöt till oss. Sen kanske det blir Simrishamn eller något annat.....
.
Svärföräldrarna hade med sig en fin Phalenopsis med en slappande påskkyckling i. Tack, tack och krya på dig!
.
Ha en fortsatt bra långfredag och en härlig påskafton. Tjingeling

Inga kommentarer: