måndag 5 oktober 2009

Nybakat.......

....... vilken lyx det är att alltid ha hembakat matbröd i frysen. Sedan semsetern är det nästan bara surdegsbröd jag bakar, av den enkla anledningen att jag satte en väldigt lyckad rågsurgrund. För tillfället varvar vi pumpafrölimpor med havrekrossbullar, allt bakat på ekeologiska ingredienser.
En perfekt arbetslunch består för mig av en "havreyogurt" och en havrekrossbulle med hummus och lite grönsaker. Mmmmmmmm.

Ikväll kommer det att serveras rotfruktsgratäng med grillad kyckling, och jag har endast behövt passa ugnen. Maken fixade allt innan han gick ut och klippte gräset. LYX!

Det är riktigt ruggigt ikväll, jag fryser som en hund. Det får bli en filt, en stor kopp te och lap-top i knät för värmens skull.

Tjingeling

1 kommentar:

Bluggi buggi blogg sa...

Hei hei.
Jeg fant bloggen din i dag og lurte på om du hadde noe imot at jeg la meg til som følger? Du er hjertelig velkommen til bloggen min om du ønsker.
Nydelige bilder og de brødene så herlige ut. Jeg er glad i å bake selv. Har nettopp bakt noen deilige baguetter. De kommer snart på bloggen min.
Trude :)